Bänkskiva Stockholm

Att välja ut en bänkskiva är ett av de viktigaste valen i en köksrenovering.

För det första ska det passa med resten av köket, det ska vara slitstarkt och gärna enkelt att rengöra. Därför kan det vara svårt och tidskrävande att välja ut just vilken som passar dig.

Det är precis därför vi jobbar med sten och kvartssten bänkskivor.

Kvartsstenbänkskivor är tillverkade av naturlig kvartssten, vilket innehåller en av de hårdaste mineralerna på jorden. Små mängder av glas eller metallchips läggs även till för att skapa variation. Vilket skapar den vackra bänkskivan. Fördelar med kvartssten är att det inte är poröst material vilket inte låter bakterier att frodas, motstår fläckar, skyddar din familj mot bakterier samt är lätt att rengöra.

Dessutom är färgutbudet av kvartsstenbänkskivor väldigt bred. Då kvartssten varierar från naturliga färger: såsom vita, svarta och bruna till andra färger som guldtoner och blått.

När du nått ditt beslut vare sig det gäller granit, marmor eller kvartssten är vi säkra på att du som kund kommer bli nöjd med ditt val.

Eftersom materialet du väljer kommer endast inte bara berika livligheten i ditt hem men också tillföra flera egna fördelar. Kvartsstens bänkskivor kommer att ge dig fördelarna att hålla det rent och snyggt i hemmet, som naturen själv inte är lika tillförlitlig kring. Då granit och marmor kräver lite mer underhåll. Vi är dock säkra på att vilket val du än gör, när du väljer sten eller kvartssten, så kommer du bli nöjd med resultatet.

Kontakta oss gärna via vårat kontaktformulär till höger

Eller för frågor om din bänkskiva i Stockholm via telefon.
Arno: 076 70 90 433
Andréas: 073 70 70 888

 

Bänkskiva-Stockholm

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)